Bliv en del af den unikke familie i Marbella Fitness Camp

Bliv en del af den unikke familie i Marbella Fitness Camp

kiki
Redaktør

Det er ikke luksus eller højt anlagte træningsprogrammer, der gør Marbella Fitness Camp til et fitness resort for folk, som ønsker lidt mere end en aktiv ferie.

Det er familien og fællesskabet, som driver værket i det lille fitness resort, der huser omkring 75 deltagere i forskellige aldre og på vidt forskellige niveauer.

Vi vil gerne tilbyde noget familiært, hvor folk kommer ned til vores familie og bliver en del af den

fortæller Lena Lionett, som driver Marbella Fitness Camp sammen med sin mand,Frank Naundrup.

Velkommen i familien

Alle deltagere på Marbella Fitness Camp bliver indlogeret på Finca Naundrup, som er drevet at Franks bror og svigerinde, Peter og Jane.

Her kommer du med andre ord ned til et familieejet og familiedrevet resort, hvor både ejerne og instruktørerne er til stede hele tiden.

Vi vinder rigtig meget på at være os selv og være fysisk til stede. Vi tager os af folk. Hvis nogen bliver syge, så finder vi en læge. Er der nogen, der mangler en tandbørste, så tager vi ud og handler. Er der nogen, som skal have et lift, så kører vi dem. Det handler om at være der for folk, være interesseret i dem og have tid til dem. Det er det, som vores gæster og deltagere kommer tilbage efter, siger Lena Lionett

Aktiv ferie for alle

Marbella Fitness Camp blev startet med én camp i 2013, og deres tilgang til en aktiv ferie med højt til loftet og masser af fællesskab har tiltrukket et bredt publikum over årene.

I 2019, inden coronaen kom, var de oppe på 51 camps fordelt over 29 uger.

– Til at starte med var det primært unge mennesker, men det har virkelig spredt sig, og i dag har vi hele spektret fra børnefamilier og op til over 70årige, fortæller Lena.

Navnlig blandt de ældre deltagere oplever Lena, at der er mange, som kommer ned og finder ud af, at de kan nogle ting, som de slet ikke vidste, at de kunne.

Hun understreger, at aktive ferier med træning bestemt ikke er forbeholdt sportsudøvere og fitnessfanatikere.

– Der er mange mennesker, som ikke bare træner for at holde sig i form eller tabe sig. Mange kan godt lide deres træning og ved, at når man tager på slapper-ferie, så bliver man sat 10 skrift tilbage og skal nærmest starte forfra, når man kommer hjem.

Folk skal opleve hinanden

Vi har aldrig tænkt, at det skulle være det vilde luksus, og vi har en aftale om, at der aldrig kommer fjernsyn på værelserne. Vores samlingspunkt skal være ved poolen, når vi træner, når vi spiser og hygger, fordi vi vil have, at folk oplever hinanden

Lena Lionett er stolt over, at Marbella Fitness Camp altid har levet højt på ”word of mouth”, fordi deres deltagere anbefaler dem og kommer igen år efter år

– Deltagerne skal føle, at de kommer ned og bliver en del af vores familie, og det vigtigste for mig er, at de har fået en unik oplevelse og har lyst til at komme igen.

Marbella Fitness Camp arrangerer deres egne camps fra April til Oktober, men har også åbent en stor del af året for private grupper og personlige trænere, som indlogerer sig på familieresortet.

Kontakt

MembersPlus ApS
Tlf: 72 15 42 23
Telefontid: 10 – 12 alle hverdage
Mail: [email protected]

Følg os på

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
inspiration til din næste oplevelse
direkte i din indbakke.

MembersPlus 2022. Alle rettigheder er forbeholdt MembersPlus ApS. CVR 39659727.