Vidunderlige vine fra Vintur.dk

Vidunderlige vine fra Vintur.dk

kiki
Redaktør

Leder du efter en helt speciel vinoplevelse, anser du dig selv som værende en vin-entusiast, eller blot nysgerrig på vin? Så byder Vintur.dk dig indenfor i deres univers for vin-oplevelses-entusiaster. 

Er du glad for vinsmagninger, nye smagsoplevelser, vingaver og måske endda brænder for at opleve den autentiske vingårds atmosfære i Sydeuropa? Så er du kommet til det helt rigtige sted og Vintur.dk er klar til at tage dig med på et helt særligt eventyr. 

Ideen om at give oplevelsen videre

Stifteren af Vintur.dk, Mikael Torlyk, startede sin forretning med afsæt i at give andre muligheden for at få de fantastiske vinoplevelser på samme autentiske måde han selv har gjort. 

Jeg er udlært tjener og for mange år siden var jeg elev på en vinrejse til Frankrig. Det var i Bourgogne og Champagne, som også er områder jeg besøger og arrangerer ture til i dag.

– Mikael Torlyk

“Hvis man skal leve af at sælge vin, bør man skabe relationer”, lyder det fra Mikael, som ligeledes mener, at den bedste måde at få kunder til at få de mest autentiske oplevelser og skabe relationer til en vin, er ved at besøge stedet. Det er Mikaels filosofi, da det er netop den måde han selv har gjort det på – og stadig gør. På den måde er det ikke blot en etikette man får, men en hel oplevelse. Du køber altså ikke kun en vin på turen, men også efter turen. 

Ideen om at besøge producenterne bag de vidunderlige vine, fandt Mikael både spændende og lærerigt. Og efter Mikael havde arbejdet i et vinfirma, gik han selvstændig for 6 år siden. 

Fra vinmark til vinglas

“Det er en helt særlig følelse og sidde nede i en vinproducents kælder med en gruppe venner, og spise lækker mad, få serveret en masse god vin og bare hygge sig”, siger Mikael om en tur for et par år siden til Bourgogne. “Du får et helt særligt forhold til vin producenterne, når du besøger vingårdene, fordi du ikke bare ser hvor vinen kommer fra, men også får alle de gode historier med, om hvordan de håndplukkede druer kommer fra vinmark til vinglas”. Og det er dét, som er med at til at skabe de helt særlige minder og grobund for hele konceptet af Vintur.dk

Smagskassen og smagen af syden

Går turen ikke til Frankrig eller Italien lige nu, men du drømmer stadig om følelsen af sydens sol og smagen af forskellige vine, så gør Vintur.dk sig også i vinoplevelser her hjemme. De har nemlig sammensat en lækker smagskasse som indeholder 6 forskellige vine;

  • Miraval kr. 175.-
  • Sancerre Rosé kr. 125.-
  • Sancerre”Terres Blanche” kr. 125.-
  • Bourgogne Blanc kr. 135.-
  • La Vedetta kr. 145.-
  • Cotes du Rhone”Sablet” kr. 95.-

Smagskassen bliver leveret hjem til dig og skulle du have lyst til at være en del af deres vin-univers i mellemtiden, kan du blot følge linkene herunder, der tager dermed en tur til Champagne i Frankrig og Sicilien i Italien. God fornøjelse!

Champagne

Sicilien

Den gode vin til en god pris

Spørger du Mikael hvad han vil anbefale, er der nok at muligheder at tage fat i, men én af de mange herligheder er vinene fra Bourgogne og Toscana – det er den gode vin til en god pris. Samtidig er Bourgogne det foretrukne rejsemål; “Her smager du flere forskellige vine, der er meget diversitet i vinene og derudover en masse historie med i pakken” siger Mikael, som også fremhæver Piemonte som et oplevelses værdigt rejsemål, “Piemonte er mere eventbaseret hvis man ønsker at lave lidt flere ting på sin rejse. Det kan for eksempel være og komme med ud og finde trøfler og komme på kokkeskole”. 

Om du er til Frankrig, Italien eller nyde vinen i Danmark er du garanteret at skabe nye gode minder for livet med Vintur.dk

Velkommen til et vin-univers udover det sædvanlige!

Kontakt

MembersPlus ApS
Tlf: 72 15 42 23
Telefontid: 10 – 12 alle hverdage
Mail: [email protected]

Følg os på

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
inspiration til din næste oplevelse
direkte i din indbakke.

MembersPlus 2022. Alle rettigheder er forbeholdt MembersPlus ApS. CVR 39659727.